Υποβολή ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ για πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ – ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ

Οδηγίες και υλικό για την υποβολή Αίτησης- Δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2021, ΜΟΝΟ για μαθητές.

Οι απόφοιτοι θα υποβάλουν την Αίτηση Δήλωση σε επόμενο στάδιο που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η προθεσμία υποβολής από τους μαθητές με mail προς το Λύκειο είναι 25-30 Νοεμβρίου.

Από εδώ μπορείτε να μεταφορτώσετε  τα απαραίτητα υποδείγματα και οδηγίες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι η Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ για υποβολή υποβάλλεται ΜΟΝΟ από τους μαθητές που ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής.

Οδηγίες:
α. Ο/η υποψήφιος/α βρίσκει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, το υπόδειγμα της Α-Δ (Α-Δ Υποψηφίου-μόνο μαθητής/ρια), το κατεβάζει και αποθηκεύει το αρχείο της Αίτησης – Δήλωσης στον υπολογιστή του. Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει. Τέλος, το αποστέλλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά (με e-mail), μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία (από 25 Νοεμβρίου έως και 30 Νοεμβρίου) στο Λύκειο δηλ. mail@27lyk-thess.thess.sch.gr.

Προσοχή!!
Ο τίτλος του μηνύματος θα περιλαμβάνει τα εξής: “ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ: [Ονοματεπώνυμο μαθητή], [Τμήμα Γενικής Κατεύθυνσης]
Τα ίδια στοιχεία θα αναγράφονται και στο σώμα κειμένου του μηνύματος.

Εφόσον ο πάροχος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας διαθέτει αυτή την δυνατότητα μπορεί να ζητήσει Βεβαίωση Ανάγνωσης π.χ. οι μαθητικοί λογαριασμοί (sch.gr) ενώ αυτοί του gmail δεν έχουν.

Επιπλέον, την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την αποστολή του μηνύματος με την δήλωση του/της θα πρέπει να τηλεφωνήσει στο σχολείο για να επιβεβαιώσει οτι παραλήφθηκε η δήλωση του.

Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής/ρια θελήσει εντός του διαστήματος υποβολής της Α -Δ, να τροποποιήσει την Α-Δ που υπέβαλε/απέστειλε, τότε θα πρέπει να στείλει νέα Α-Δ με την ένδειξη «ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ζητώντας την τροποποίηση της προηγούμενης.

β. Όσοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει επίσης να αποστείλουν μήνυμα όπου ο τίτλος του μηνύματος
θα περιλαμβάνει τα εξής: “ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: [Ονοματεπώνυμο μαθητή], [Τμήμα Γενικής Κατεύθυνσης]
Τα ίδια στοιχεία θα αναγράφονται και στο σώμα κειμένου του μηνύματος
Εκ της Διεύθυνσης του 27ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης