Kατάθεση Δελτίου Απογραφής των γεννημένων το έτος 2006

Κυρίες και κύριοι καλή σας ημέρα,

1. Σκοπός του παρόντος μηνύματος είναι ο καλύτερος δυνατός συντονισμός αναφορικά με την κατάθεση Δελτίου Απογραφής των γεννημένων το έτος 2006 στους Δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία εκκίνησε στις
2 Ιανουαρίου 2024 και λήγει την 31 Μαρτίου 2024.

2. Πρόκειται για μια συνήθη διαδικασία, η οποία ωστόσο δε διεκπεραιώνεται πάντοτε με τον επιθυμητό τρόπο, με αποτέλεσμα μέρος των πολιτών να μην ενημερώνεται έγκαιρα και εμπεριστατωμένα.

3. Μέχρι σήμερα Δελτίο Απογραφής έχει καταθέσει μόνο το 55% των εγγεγραμμένων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ποσοστό ιδιαίτερα ανησυχητικό δεδομένου ότι η προθεσμία λήγει σε λιγότερο από ένα μήνα.

4. Στο πλαίσιο της ήδη άριστης συνεργασίας μαζί σας, αποστέλλουμε συνημμένα

     α) την πρόσκληση για κατάθεση Δελτίου Απογραφής για τους γεννηθέντες το έτος 2006 καθώς και

     β) συντομότερη και περιεκτικότερη σχετική “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ”.

5. Παρακαλούμε όπως προωθήσετε το παρόν μήνυμα σε όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Δημόσια ή Ιδιωτικά αρμοδιότητάς σας, ώστε να γίνεται υπενθύμιση,  ει δυνατόν καθημερινά, στην πρωινή προσευχή και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της εκάστοτε Σχολικής Μονάδας και παράλληλα προκειμένου να κοινοποιηθεί σε όσους μαθητές δεν έχουν ολοκληρώσει μέχρι σήμερα την προβλεπόμενη διαδικασία.

6. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις και λεπτομέρειες πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

7. Χειριστής Θέματος : Υπλγός (ΝΟΜ) Ρίζος Παπαρίζος, τηλ 2313320940-950.

Με εκτίμηση,

Στρατολογική Υπηρεσία
Κεντρικής Μακεδονίας

https://27lyk-thess.thess.sch.gr/wp-content/uploads/2024/03/Διαταγή-για-κατάθεση-ΔΑ-κλάσης-2006-2.pdf

https://27lyk-thess.thess.sch.gr/wp-content/uploads/2024/03/Ανακοίνωση-προς-Δευτεροβάθμιες-για-Κατάθεση-ΔΑ-1.pdf