Ενημέρωση για τον αγιασμό και τη διανομή βιβλίων

Καλή χρονιά με υγεία

Σας ενημερώνουμε οτι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα, 13-09-2021 και ώρα 09.00.
Οι μαθητές της Α’ ΓΕΛ θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 08.15 και θα εισέλθουν απευθείας στις αίθουσες, φορώντας μάσκα, βάσει της παρακάτω κατανομής:
Α1: Αθανασιάδου έως Χριστοδουλάκης (ΜΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ) αίθ 6 (άνω όροφος)
Α2: Αγγελίδου έως Ιωαννίδης (ΜΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) αίθ 7 (άνω όροφος)
Α3: Ιωσηφίδηςέως Πεκρίδου (ΜΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) αίθ 8 (άνω όροφος)
Α4: Προδρομίδης έως Χρυσοχόου (ΜΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) αίθ 9 (άνω όροφος)

Οι μαθητές της B’ ΓΕΛ θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 08.30 και θα εισέλθουν απευθείας στις αίθουσες, φορώντας μάσκα, βάσει της παρακάτω κατανομής:
Β1: Βακαλοπούλου έως Χατζημωυση (ΜΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ) αίθ 4 (άνω όροφος) μόνο τη ΔΕΥΤΕΡΑ, εφεξής στην αίθ. 1 (ισόγειο)
Β2: Αγγελούση έως Κυριακίδου (ΜΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) αίθ 2 (ισόγειο)
Β3: Μαγγανάρης έως Φίλιος (ΜΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) αίθ 5 (άνω όροφος) μόνο τη ΔΕΥΤΕΡΑ, εφεξής στην αίθ. 3 (ισόγειο)

Οι μαθητές της Γ’ ΓΕΛ θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 08.45 και θα εισέλθουν απευθείας στις αίθουσες, φορώντας μάσκα, βάσει της παρακάτω κατανομής:
Γ1: Αγοραστός έως Καλλίας αίθ 10 (άνω όροφος)
Γ2: Καπλάνης έως Παπαβραμίδης αίθ 11 (άνω όροφος)
Γ3: Παπανικολάου έως Χατζηκαλλινικίδης αίθ 12 (άνω όροφος)

Η είσοδος στο σχολείο θα γίνει με τις ακολουθες προυποθέσεις:

Οι μαθητές οφείλουν να επιδεικνύουν εντός της τάξης πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου εξάμηνου ή τη σχολική κάρτα COVID-19 αρνητικού αποτελέσματος που εκδίδεται από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα.δηλαδή για την Δευτέρα 13-09-2021 θα πρέπει να γίνει την Κυριακή 12-09-2021.

Στη συνέχεια, ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκτός από όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους (εφόσον ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα που συστήνεται ο εμβολιασμός) ή έχουν ιστορικό νόσησης εντός τελευταίου εξαμήνου, διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. (Βάσει της ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254, ΦΕΚ 4187 τ. Β, 10-09-2021)

Οι μαθητές/τριες Θα πρέπει να έχουν μαζί τους σχολική τσάντα για την παραλαβή των βιβλίων τους.
Επισημαίνεται οτι η συνεχής χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου, όπου υπάρχει συνάθροιση.